Geheime slavin – Anna Ruston

Geheime slavin – Anna Ruston

In dit boek onthult Anna, een moderne slavin, de schokkende waarheid over wat haar overkomt achter de gesloten deuren van een schijnbaar normaal huis in een doorsnee straat.

De jonge Anna groeit op in een ontwricht gezin. Ze voelt zich verwaarloosd en eenzaam. Wanneer ze een vriendelijke taxichauffeur ontmoet is ze blijverrast. Malik geeft haar alle aandacht. Bij hem kan ze eindelijk haar hart uitstorten. Als Malik haar uitnodigt zijn familie te ontmoeten gaat Anna daar op in. Ze hunkert naar de warmte van een echt gezin.

Eenmaal bij Malik thuis weigert hij Anna te laten gaan. Ze wordt door hem en zijn familie opgesloten in een slaapkamertje. Malik blijkt een sadistische pedofiel die vanaf dag één Anna behandelt als zijn huisslaaf. Ze kan zijn huis niet meer verlaten en wordt onderworpen aan seksueel misbruik. Als ze weigert te gehoorzamen krijgt ze slaag.

Fragment: ‘Ik zie nog steeds de slaapkamer en de hoek waarin ik telkens wegdook voor de pijn die hing komen. Later voelde ik geen pijn meer. Het was alsof mijn lichaam zich ervoor afsloot. Nog steeds ruik ik de afschuwelijke stank. De stank van de bak waarin ik mijn behoeften deed. En de warme knoflooklucht van zijn smerige adem…’

Volledig afgesloten van de buitenwereld wordt Anna gaandeweg gebroken – zowel fysiek als mentaal – door de vele seksuele vernederingen en wreedheden die ze moet ondergaan. Haar donkerste momenten worden inktzwart als het misbruik resulteert in de geboorte van vier baby’s die haar worden afgenomen.

Na lange tijd ziet Anna kans met hulp van buitenaf  te ontsnappen. In dit boek vertelt ze haar verbijsterende verhaal. Dit boek maakte in Engeland een lawine aan reacties los. Er werden ruim 175.000 exemplaren verkocht.

 

Specificaties
Formaat           13.5 x 21,5 cm
Omvang           ca. 360 pagina’s
Uitvoering       paperback
ISBN                 97890 8975 8941
NUR                 402
Prijs                  € 14,99