De Feyenoord familie, kameraadschap, clubliefde en passie

De Feyenoord familie, kameraadschap, clubliefde en passie – Dave Geensen

Stap in de wereld van kameraadschap, clubliefde en passie die de gemoederen in Rotterdam en omstreken bezighouden. Achter de schermen van de legendarische voetbalclub Feyenoord schuilen talloze verhalen over liefde voor de club en onvergetelijke momenten.

In De Feyenoord Familie neemt Dave Geensen je mee op een reis langs de tribunes, de velden, de kleedkamers en door de bestuurskamers van De Kuip. Ontmoet een bont gezelschap uit alle lagen van de bevolking, verenigd door één gemeenschappelijke passie: Feyenoord. Lees de verhalen, anekdotes en herinneringen van hartstochtelijke supporters.

Oud-spelers als Giovanni van Bronckhorst, John de Wolf, Ulrich van Gobbel, Ruud Heus, Michiel Kramer en Willem van Hanegem komen aan het woord. Oud-clubarts Casper van Eijck blikt terug op zijn jaren in De Kuip en zakenman/sponsor Dennis de Roo geeft zich in een indringend gesprek bloot. Jorien van den Herik, ooit de redder van het bijna failliete Feyenoord, maar met pek en veren het stadion uitgejaagd, spreekt zich in een exclusief interview uit. En ook Lee Towers deelt zijn mooiste herinneringen.

Zoals het een waardig familie-epos betaamt beleeft ‘De Feyenoord familie’ mooie momenten, maar evengoed zijn er teleurstellingen en ingewikkelde relaties. Maar er is iets ondefinieerbaars wat hen bindt: de enorme emotionele betrokkenheid bij hun club. Ga mee op een onvergetelijke reis door heden en historie van Feyenoord, en ontdek wat het betekent om écht deel uit te maken van de grote Feyenoord-familie. Laat je meevoeren door de passie die Feyenoord uniek maakt!

Voor Dave Geensen (1979) gaat er geen dag voorbij dat hij niet aan Feyenoord denkt. Hij schreef voor magazine Hand in Hand en is host van de Feyenoord-podcast Geluid van Zuid bij Rijnmond Sport. Een deel van de opbrengst van zijn boek gaat naar de stichting S.V. GIO, die kinderen met een achterstand op weg helpt.

Specificaties
Formaat           15 x 23, cm
Omvang           288 pagina’s
Uitvoering       paperback
Extra                met fotokatern
ISBN                97890 8975 4769
NUR                 320
Prijs                  € 22,99