Coronaproof! 10 praktische stappen om een pandemie door te komen – Gerhard Hormann

Coronaproof! 10 praktische stappen om een pandemie door te komen – Gerhard Hormann

In zijn vorige boek voorspelde Gerhard Hormann een grote crisis in 2020, zonder precies te weten in welke gedaante die zich zou aandienen. Hij haalde vanuit een vaag voorgevoel zijn pensioenvoorziening van de aandelenbeurs. En toen aan het begin van de pandemie massaal werd gehamsterd, had hij al een voedselvoorraad in huis waarmee zijn gezin het maanden uit kon zingen.

In noodsituaties worden mensen creatief. Want hoewel Covid-19 ons leven op zijn kop zette en voor lange tijd blijft beheersen, ziet Hormann dat de wereldwijde pandemie ook nieuwe kansen biedt en rust brengt. Zou dit dan wellicht de grote ommekeer zijn die al zo vaak was voorspeld? Worden de komende jaren het ‘nieuwe’ normaal!

Is dit het einde van een tijdperk? Of juist een heel nieuw begin? In Coronaproof! toont Gerhard Hormann in 10 stappen aan hoe je deze crisis kunt zien als een aansporing het over een heel andere boeg te gooien. Het is een handboek voor een nieuwe manier van leven, maar ook een blauwdruk voor een betere wereld. Misschien is dit wel hét moment om te verhuizen naar een rustige plek en je dromen waar te maken. Een ding is zeker: deze pandemie zal onze manier van leven veranderen.

Net zoals in zijn eerdere bestsellers Hypotheekvrij (11e druk) en Het Nieuwe Nietsdoen (17e druk) wijst Gerhard Hormann ons opnieuw de weg uit de crisis.

Gerhard Hormann (1961) is politicoloog en journalist/schrijver. Zijn boeken Hypotheekvrij (11e druk) en Het Nieuwe Nietsdoen (17e druk) zijn klassiekers. Hij woont met zijn vrouw in een boerderijtje aan een doodlopende weg in Zuid Holland.

Specificaties
Uitvoering           paperback
Aantal pagina’s  240
ISBN                    97890 8975 869 9