Seriemoordenaars in hun eigen woorden – Christopher Berry-Dee

Seriemoordenaars in hun eigen woorden – Christopher Berry-Dee

De vermaarde Britse criminoloog Christopher Berry-Dee voerde talloze gesprekken met seriemoordenaars. Hun zucht naar gruwelijkheden en geweld wordt beschreven in hun eigen woorden. Ze zijn vastgelegd op basis van brieven en van interviews die in de zwaarst bewaakte gevangenissen werden afgenomen. 

Het boek presenteert een overzicht van de misdaden van elke seriemoordenaar en biedt een inkijk in zijn of haar persoonlijke geschiedenis. De beschrijvingen van de moorden worden aangevuld met de opmerkingen en verklaringen van de misdadigers zelf. Sommigen voeren excuses aan of beweren onschuldig te zijn, anderen vertellen zonder aarzeling dat ze er inderdaad flink op los gemoord hebben. 

Gesprekken met seriemoordenaars bevat naast bekende seriemoordenaars ook gesprekken met onbekendere misdadigers, wier verhaal minstens zo fascinerend is. Berry-Dee maakt de lezer duidelijk dat deze personen beslist niet voor niets in de dodencellen terechtkwamen. Zijn boek is een absolute must read voor alle liefhebbers van true crime. 

‘Wat een gruwelijk, maar tegelijk ook buitengewoon fascinerend boek’ – The Guardian 

 ‘’s Werelds meest extreme criminelen. Angstaanjagend en ijzingwekkend… True crime op z’n best’ – Daily Express 

‘Afschuwelijker dan Hannibal Lecter, en allemaal waargebeurd’ – Een lezer 

Christopher Berry-Dee (1948) is een internationaal erkend expert op het gebied van serial killers. Zijn werk is verplichte literatuur op politieopleidingen, o.a. de FBI. Als directeur van het Britse Criminology Research Center was Berry Dee talloze malen betrokken bij arrestaties van seriemoordenaars. 

Specificaties
Uitvoering             paperback
Aantal pagina’s     320
ISBN                       97890 8975 432 5