Jeffrey Dahmer, de cannibal killer – Christopher Berry-Dee

Jeffrey Dahmer, de cannibal killer – Christopher Berry-Dee

Sunday Times bestsellerauteur Christopher Berry-Dee is de man die met seriemoordenaars praat. Als wereldberoemde onderzoekscriminoloog heeft hij het vertrouwen gewonnen van moordenaars over de hele wereld, is hij hun streng beveiligde gevangenissen binnengegaan en heeft hij hun schokkende misdaden tot in detail besproken.

Berry-Dee duikt nu in de geest van misschien wel de meest sadistische en psychopathische moordenaar aller tijden. Tussen 1978 en 1991 heeft Jeffrey Dahmer zeventien jongens en mannen vermoord en uiteengescheurd. Maar hij is het meest berucht vanwege datgene wat er na hun gruwelijke dood met zijn slachtoffers gebeurde. Deze schokkende verdorvenheid leidde ertoe leidde dat Dahmer van de media de bijnaam de Cannibal Killer van Milwaukee kreeg.

Gebruikmakend van zijn jarenlange ervaring en psychologische expertise probeert Berry-Dee in dit spraakmakende en onthutsende boek de motivatie, de amorele driften en de genadeloze gruwel achter Dahmers onmenselijke gedrag te begrijpen: wat zou een man ertoe kunnen brengen dit te doen? Berry-Dee’s boek is een absolute must read voor alle liefhebbers van true crime. Bekend van de documentaire hitserie op Netflix

‘Wat een gruwelijk, maar tegelijk ook buitengewoon fascinerend boek’ – The Guardian

‘Een van ’s werelds meest extreme criminelen. Angstaanjagend en ijzingwekkend… True crime op z’n best’ – Daily Express

‘Afschuwelijker dan Hannibal Lecter, en allemaal waargebeurd’ – Een lezer

Christopher Berry-Dee (1948) is een internationaal erkend expert op het gebied van serial killers. Zijn werk is verplichte literatuur op politieopleidingen, o.a. de FBI. Als directeur van het Britse Criminology Research Center was Berry Dee talloze malen betrokken bij arrestaties van seriemoordenaars.

Specificaties

Formaat              13,5 x 21 cm
Uitvoering           paperback
Omvang               ca. 256 pagina’s
ISBN                     97890 8975 4653
NUR                     339
Prijs                      €21,99
Verschijnt            juni 2023