Een moord kost meer levens – Peter R. de Vries

Een moord kost meer levens – Peter R. de Vries

Als zijn vader wordt gearresteerd voor de geruchtmakende moorden op twee kinderen is Paul Spruit nog een puber. Het gezin weet niets van de misdaden van de vader, die berucht werd als de Donald Duckverkoper.

Als alles aan het licht komt en de vader wordt gearresteerd, is voor het gezin Spruit geen normaal leven meer mogelijk. Pauls moeder haalt ten einde raad haar ex-man in huis. Deze is gewelddadig. Omdat aangiftes niets uithalen neemt Paul het recht in eigen hand: in blinde woede steekt hij zijn stiefvader dood. Hij dumpt het lijk bij een kerkhof.

Vanaf dat moment is het leven van Paul Spruit een criminele achtbaan. Hij ontsnapt na een gijzeling uit het Pieter Baan Centrum. Als hij weer is opgepakt bekent hij moorden die hij niet beging. Na verpleging in TBS-klinieken komt Paul Spruit in vrijheid om weer de fout in te gaan. Bij een roofoverval vallen twee doden.

 

Lezers schreven:

‘Een uitstekend gedocumenteerd boek. Zulke verhalen moeten geschreven worden’

‘Het verhaal slurpt je werkelijk vanaf de allereerste bladzijde op!’

‘Zeer goed geschreven! Wanneer je erin begint wil je niet meer stoppen’

 

Peter R. de Vries noteerde het levensverhaal van Paul Spruit. Een moord kost meer levens is een op onnavolgbare wijze geschreven, schokkend en aangrijpend relaas. Het is een ware rollercoaster van gebeurtenissen. Een moord kost meer levens is een absolute truecrime klassieker!

Peter R. de Vries (1956), Nederlands bekendste misdaadverslaggever, schreef onthullende reportages en boeken, maakte langlopende tv-programma’s, was Omroepman van het Jaar en oogstte internationale roem met zijn reportages over Nathalie Holloway en Joran van der Sloot.

Specificaties
Uitvoering            paperback
Aantal pagina’s   352
ISBN                     97890 8975 743 2
Extra                     met fotokatern