De verdwijning van Robin – Marjan Gorissen

De verdwijning van Robin – Marjan Gorissen

In dit boek vertelt Marjan Gorissen het schokkende verhaal van de verdwijning van de driejarige Robin Bogers en de enorme gevolgen die deze gebeurtenis voor haarzelf zal hebben.  

Het is 24 april 1996. De vrolijke peuter Robin gaat bij overbuurvrouw Trudy J. pannenkoeken eten. Als Robin niet thuiskomt worden haar ouders ongerust en slaan alarm.

Nog diezelfde middag komt er een grootscheepse zoekactie op gang. Iedereen zoekt Robin. Vrijwilligers en professionals, kinderen en volwassenen, te voet en uit het vliegtuig, in tuinen en in het water, via kranten en tv. Paragnosten dienen zich met tientallen aan. Heel Nederland leeft mee. Uiteindelijk wordt een schoen met daarin een voetje gevonden. Robin blijkt te zijn vermoord.

De schrijfster van dit boek – Marjan Gorissen – wordt tot haar verbijstering gearresteerd. Trudy blijkt belastende verklaringen over haar te hebben afgelegd. Lange tijd is ze de hoofdverdachte. Ze zit 103 dagen vast in de vrouwenvleugel van PI Maastricht. Marjan is op dat moment zwanger. Ze moet van haar baby bevallen onder toeziend oog van de politie.

Over de verdwijning van Robin en haar belevenissen – een traumatische nachtmerrie – schreef Marjan een zeer indringend boek.

Marjan Gorissen (1975) is fulltime moeder en woont met haar gezin in Gilze-Rijen.

Specificaties
Uitvoering            paperback
Aantal pagina’s   288
ISBN                     97890 8975 099 0