Hell’s Angel – Sonny Barger

Hell’s Angel: Het bizarre verhaal van Sonny Barger en de Hell’s Angels Motorcycle Club – Sonny Barger (m.m.v. Keith en Kent Zimmerman)

De Hell’s Angels Motorcycle Club is by far de meest legendarische motorclub ter wereld. Ralph Hubert ‘Sonny’ Barger, een van de oorspronkelijke oprichters, schreef de fascinerende geschiedenis van deze club. Zijn verhaal, met tientallen anekdotes,  sterke verhalen en unieke foto’s, leest als een spannend avonturenboek.

Sonny Barger vertelt de geschiedenis vanaf het moment dat in 1948 de originele Oakland Hell’s Angels worden opgericht. Hij legt uit hoe de Harley-Davidson motor zich ontwikkelde tot het stijl icoon van een wereldwijde motorrijdende broederschap en hoe de club in tientallen jaren uitgroeide tot een plek voor ongebonden geesten en vrijheidzoekers.

Bargers boek staat vol verhalen over ronkende motoren, kleurrijke figuren en hoge snelheden. Hij schreef een unieke geschiedenis over loyaliteit en verraad, vriendschap en broederschap. Centraal staat de zucht van iedere Hell’s Angel naar de ultieme vrijheid. Voor alle duizenden motor-enthousiasten is er nu de definitieve geschiedenis van de Hell’s Angels

Sonny Barger (1938) groeide, net als de Hell’s Angels, uit tot een icoon. Hij woont vlakbij Phoenix, Arizona en is een member van de Cave Creek Chapter.

 

Specificaties
Formaat           13.5 x 21,5 cm
Omvang           288 pagina’s
Uitvoering       paperback met foto’s
ISBN                 97890 8975 8545
NUR                 339
Prijs                  € 20,00